De club

Het enthousiasme van vele bezitters (m/v) van een Volvo 850 en of x70 Classic serie leidt in September 2000 tot de oprichting van de Volvo 850 Club Nederland.
De Volvo 850 Club Nederland verenigt de eigenaren van de modellen die op het P80-platform van Volvo zijn geschoeid.
Het betreft de Volvo 850 met model codes (LS 854, LW 855), de S70 (874), V70 (875), XC 70 Classic (876)en ook de C70 Classic Coupé (872) en Convertible (873).
Deze modellen kennen een grote schare van liefhebbers en rijders, waarvoor de club diverse evenementen organiseert, zoals toerritten, landelijke ontmoetingen, klusdagen, dynodagen en meer.
Ook geeft de club voor zijn leden (en donateurs) een kwartaalblad uit, De Roffel geheten, een prachtig en in de automotive sector geliefd magazine.
Als lid van de club kun je bij diverse aanbieders korting krijgen op diensten en producten.
Behoor je ook tot de groep trotse bestuurders van dit type Volvo en wil je je bij een ondernemende, gezellige groep Volvo rijders aansluiten, meld je dan aan met het aanmeldingsformulier.
Je krijgt dan op het zelf opgegeven e-mail adres een bevestiging van je aanmelding en een uitnodiging tot betaling van het eerste1 jaar lidmaatschap en eenmalig inschrijfgeld.
Met de aanmelding geef je eveneens toestemming dat wij jouw persoonsgegevens verwerken zoals beschreven in de Privacy Verklaring van Volvo 850 Club Nederland.
Ben je (nog) niet in het bezit van een Volvo 850 of x70 Classic, maar wel een liefhebber? Ondersteun dan de Volvo 850 Club Nederland. Word donateur en ontvang tevens ons kwartaalblad "De Roffel".
Over de contributie kun je hier meer lezen.

  1. Om administratieve reden dient de contributie of donateursbijdrage voor het eerste jaar via een eenmalige handmatige overboeking plaats te vinden.
    Na aanlevering van een ingevuld incassomachtigingsformulier kan de contributie of donateursbijdrage voor de opvolgende jaren per automatische incasso plaatsvinden.

De Roffel

De Volvo 850 Club brengt voor haar leden elk kwartaal het blad 'De Roffel' uit. Een door de leden gewardeerd blad met verhalen en info over de Volvo 850 familie.Geïnteresseerd? Word lid.