U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Clubnieuws: Spook e-mailberichten (email spoofing)
   (26-06-2018)

Beste leden, donateurs en relaties,

Sinds enkele dagen ontvangen wij e-mail die LIJKT te zijn verzonden door een van onze eigen Bestuursleden. We zijn erg geschrokken toen bleek dat de berichten niet van onszelf afkomstig zijn maar van iets of iemand die zich voordoet als een e-mailadres (email spoofing) van de club. De e-mail bevat zowel namen en e-mailadressen van Bestuursleden als e-mailadressen van de Volvo 850 Club Nederland zelf.

Als Bestuur hebben we direct contact gezocht met onze hosting partner. Zij hebben ons gelukkig bevestigd dat deze berichten niet vanaf onze server zijn verstuurd en dat onze gegevens goed beschermd zijn.

Ook zijn wij druk bezig met de voorbereidingen voor aangifte bij de politie omdat we deze kwestie uiterst serieus nemen!

Als je verdachte e-mail ontvangt of daar aan twijfelt, laat het ons dan weten via het contactformulier op de website.
Wij raden je vanzelfsprekend aan GEEN persoonlijke en of financiële gegevens beschikbaar te stellen en zeker geen betalingen te doen als daar in de e-mail om gevraagd wordt. Betaalverzoeken die de club verstuurt hebben altijd betrekking op je lidmaatschap, deelname aan een evenement of een door de club aan jou geleverde dienst. 

Vriendelijke groet,

Bestuur van Volvo 850 Club Nederland

(Terug naar boven)


Clubnieuws: De club en wet AVG
   (17-05-2018)

Beste leden, donateurs en relaties,

Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Volvo 850 Club Nederland is druk bezig haar administratie conform deze wet- en regelgeving in te richten. Wij houden je de komende tijd op de hoogte via de website en/of nieuwsbrief. Zie onze Privacy Verklaring.

Heb je vragen rondom dit onderwerp, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website onder vermelding van “AVG”.

Vriendelijke groet,

Bestuur van Volvo 850 Club Nederland

(Terug naar boven)


Clubnieuws: De Roffel 62 in de maak!
   (17-05-2018)

Beste leden, donateurs en relaties,

De sluitingsdatum voor kopij van Roffel 62 ligt al weer enige dagen achter ons. Er wordt de komende weken hard gewerkt om ons clubblad eind juni weer bij jullie op de deurmat te laten landen. Altijd weer spannend, is er voldoende kopij en van welke kwaliteit, hoe zijn de foto's, zijn er genoeg advertenties en gaat de verzending nu wel goed?

Met uitzicht op een mooi exemplaar denken we even niet aan alle kritiek die wij het afgelopen jaar 'mochten' incasseren. Het commentaar dat we kregen tijdens de ALV, de boze berichten die we ontvangen bij het innen van achterstallige contributiegelden en de vele opmerkingen rondom de bezorging van Roffels 59 en 61, enzovoort. Uit liefde voor onze mooie club, onze trouwe en enthousiaste leden, donateurs en relaties gaan we er 'gewoon' voor!

Roffel 62 wordt verstuurd aan (nieuwe en bestaande) leden en donateurs van wie wij uiterlijk 1 juni as. de contributiebetaling hebben ontvangen. Mocht je Roffel 62 niet ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Vermeldt daarbij alsjeblieft "De Roffel 62 niet ontvangen" en een korte toelichting. Naar alle waarschijnlijkheid lossen we het samen wel op!

Wij wensen jullie veel leesplezier!

Vriendelijke groet,

Redactie en Bestuur van Volvo 850 Club Nederland

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Ledenpassen 2018 - 2019 verstuurd!
   (30-04-2018)

Beste leden en donateurs,

De nieuwe ledenpassen zijn vorige week verstuurd en hopen dat jullie ze inmiddels allemaal hebben ontvangen. Helaas hebben wij van enkelen bericht ontvangen dat zij een pas van een medeclublid met dezelfde achternaam hebben ontvangen. Excuses daarvoor, dat moet mis zijn gegaan bij het couverteren door de drukker.

Mocht je een pas met verkeerde tenaamstelling en lidmaatschapsnummer hebben ontvangen, wil je deze dan in een envelop versturen naar het onderstaande adres. Dan zorgen wij ervoor dat de passen bij de juiste eigenaar terecht komen:

Volvo 850 Club Nederland

T.a.v. Ledenbeheer

Johanna Naberlaan 28

7207 KH te Zutphen 

Alvast bedankt voor je medewerking en hartelijke groet,

Volvo 850 Club Nederland,

Het Bestuur

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Ledenpassen 2018 - 2019 klaar voor verzending!
   (30-04-2018)

Beste leden en donateurs,

Met gepaste trots informeren wij jullie hierbij dat de nieuwe ledenpassen klaar liggen voor verzending. De ledenpassen worden deze week verstuurd aan leden en donateurs van wie wij uiterlijk op 15 maart jl. de contributiebetaling 2018 hebben ontvangen op onze clubrekening. Zoals aangegeven in het vorige nieuwsbericht, heeft de Ledenpas een geldigheidsduur van 2 jaar.

De nieuwe ledenpas vervangt de pas met de rode sedan en jaartal 2017. De nieuwe pas geeft exclusief toegang tot onze clubevenementen en geeft u op vertoon korting bij de diverse bij de club aangesloten kortingverstrekkers.

Leden en donateurs die de komende periode geen Ledenpas ontvangen, worden verzocht contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website met vermelding "Ledenpas 2018-2019 niet ontvangen".

Hartelijke groet,

Volvo 850 Club Nederland,

Het Bestuur

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...