U bent hier: Home › Nieuws

Nieuws

Clubnieuws: Algemene Ledenvergadering zondag 27 januari 2019
   (11-01-2019)

Beste leden en donateurs,

In aanloop naar de Algemene Ledenvergadering van 27 januari as. wordt er achter de schermen hard gewerkt.

De concept notulen van de Algemene Ledenvergadering van 2017 alsmede de agenda (eveneens in concept) staan ter inzage op de website. Je kunt ze eenvoudig downloaden via de website, je klikt daarvoor hier. Je wordt automatisch gevraagd in te loggen.

Meer informatie en de mogelijkheid jezelf aan te melden voor de ALV vind je hier.

Wij hopen je zondag 27 januari as. te ontmoeten bij Restaurant Campman, Hartenseweg 23, 6871 NB te Renkum.

Hartelijke groet,

Namens Volvo 850 Club Nederland,

Het Bestuur

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: E-mailadressen leden en donateurs
   (11-01-2019)

Beste leden en donateurs,

Wij merken dat diverse leden en of donateurs niet bereikbaar zijn op het e-mailadres dat bij ons is geadministreerd. Wij vragen jullie daarom te controleren of de opgegeven e-mailadressen nog actueel zijn en deze desgewenst te wijzigen. Dit is bij voorkeur een persoonlijk e-mailadres en niet een e-mailadres bij je werkgever. Dat laatste geldt vanzelfsprekend voor niet-zakelijke leden en donateurs.

Je kunt je gegevens eenvoudig aanpassen via de website. 

Dank jullie wel alvast voor de medewerking!

Vriendelijke groet,

Namens Volvo 850 Club Nederland,

Het Bestuur

 

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Dubbele contributiefacturen 2019
   (20-12-2018)

Beste leden en donateurs,

Van verschillende leden en of donateurs kregen wij bericht dat zij om nog onbekende redenen meerdere contributiefacturen 2019 hebben ontvangen. Onze excuses voor enig ongemak. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan dat op te lossen.

Mocht iemand meerdere facturen hebben ontvangen, meldt dat alsjeblieft per e-mail aan penningmeester@volvo850club.nl. Wij vragen je de factuur met het laagste factuurnummer te betalen, de teveel ontvangen facturen proberen wij zo snel mogelijk te verwijderen uit het systeem.

Een vriendelijke groet,

Namens Volvo 850 Club Nederland,

Het Bestuur

 

 

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Eindejaarsnieuws!
   (20-12-2018)

Beste leden en donateurs,

 

Nu het einde van 2018 snel dichterbij komt, zouden wij graag nog enkele zaken met jullie delen.

 

Kerstroffel

De laatste Roffel van het jaar is inmiddels gereed voor verzending. Er is weer hard gewerkt aan de 64ste editie van ons mooie clubblad, enorm trots op het resultaat! Traditiegetrouw zou deze voor de feestdagen op de deurmat moeten liggen. Wij wensen jullie veel leesplezier!

 

Kerstboommeting

Donderdag 27 december as. op derde kerstdag zijn Volvoliefhebbers van 19:00 tot ca. 22:00 uur van harte welkom op het terrein van de Bethelkerk in IJsselstein voor de Kerstboommeting. Het terrrein is alleen toegankelijk voor Volvo’s, vreemde merken parkeren buiten het hek.

 

Volgens de traditie nemen deelnemers restjes mee van de Kerst, een thermoskan koffie of iets anders te drinken. Niet verplicht maar wel lekker en gezellig! De toegang is vrij maar vanuit de club wordt rondgegaan met de pet en wordt een bijdrage gevraagd voor de kerk voor het gebruik van deze unieke locatie. Wij hopen jullie daar graag te zien en te spreken.

 

Contributie 2019

Het einde van een opnieuw bewogen clubjaar betekent ook dat het lidmaatschap voor het komende jaar betaald moet worden. Hiermee kan de club de rekeningen weer betalen en hopen wij een bijdrage te leveren aan de diverse evenementen.

 

Een dezer dagen worden de facturen hiervoor verstuurd. Deze bevatten een link waarmee de contributie gemakkelijk via iDeal kan worden voldaan. Voor diegenen die een machtiging voor automatische incasso hebben afgegeven, wordt de contributie automatisch afgeschreven.

 

Algemene Ledenvergadering

Op zondag 27 januari 2019 staat de ALV op de kalender op de jullie bekende locatie van restaurant Campman in Renkum. Via de website of per e-mail info@volvo850club.nl kun je jezelf inschrijven en aangeven of je deelneemt aan de lunch zodat we daar rekening mee kunnen houden. 

  

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig, voorspoedig maar bovenal gezond nieuw jaar!

 

Namens Volvo 850 Club Nederland,

Het Bestuur

(Terug naar boven)


Volvo Forever!: #85025jr : The Day After!
   (02-10-2016)

The Day After....

Wat een fantastische meeting hebben we gehad. Ondanks dat de weergoden ons niet gunstig waren gezind hebben we toch een zonovergoten ochtend gehad. In de middag enkele buien, maar ondanks die nattigheid spreken we van een geslaagde dag!

Een voorzichtige uitspraak over de bezoekersaantallen:
- Naar schatting zijn er 275 Volvo's op het terrein geweest
- Naar schatting is het evenement door 525 personen bezocht

Niet eerder is een evenement van de Volvo 850 Club Nederland zo druk bezocht. Een groot compliment aan alle bezoekers, vrijwilligers en de medewerkers van Landgoed Zonnestraal. Iedereen heeft een belangrijk aandeel gehad in dit mooie jubileum. En geloof maar dat de foto's ervan de hele wereld over gaan!

Hulde aan iedereen! Tot het volgende jubileum!

De evenementencommissie.
#85025jr

Een klein deel van de auto's, alleen het voorterrein. Foto is van (C) Powerpete!

N.B.: Meer foto's volgen spoedig!

 

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...