U bent hier: Home › Vereniging › Over de club

Over de club

Het enthousiasme van vele bezitters (M/V) van een Volvo 850 of -70 serie heeft in September 2000 geleid tot de oprichting van deze vereniging.

De Volvo 850 Club Nederland behartigt de belangen voor alle eigenaren van de modellen Volvo 850 en x70 classic, dus de S70, V70(XC) classic en ook de C70 classic coupé en convertible.

Deze veelal youngtimers kent een grote schare liefhebbers en rijders, waarvoor de club diverse evenementen organiseert, zoals toerritten, landelijke ontmoetingen, klusdagen, dynodagen en meer.
Ook geeft de club voor zijn leden (en donateurs) een kwartaalblad uit, De Roffel geheten, een waarlijk prachtig magazine dat zich met gemak kan meten met commerciële bladen in de automotive sector.
Als lid van de club kun je bij diverse aanbieders korting krijgen op diensten (zoals aircoservice of poetsservice) en producten (zoals onderdelen). Veelal is de korting al reden genoeg lid te worden van onze club!

Behoor je ook tot de groep trotse bestuurders van dit type Volvo en wil je je bij een ondernemende, gezellige groep Volvo rijders aansluiten, lees dan hieronder hoe je lid kan worden.

Heb je belangstelling, meld je dan aan met het aanmeldingsformulier en vul je gegevens in.
Je krijgt dan op het zelf opgegeven e-mail adres een bevestiging van aanmelding en een uitnodiging tot betaling van het eerste1 jaar lidmaatschap en eenmalig inschrijfgeld.

Helaas (nog) niet in het bezit van een Volvo 850 of -70 Classic, maar wel een liefhebber? Ondersteun dan de Volvo 850 Club Nederland. Word donateur en ontvang tevens ons kwartaalblad "De Roffel".

Over de contributie kun je hier meer lezen.

  1. Om administratieve reden dient de contributie of donateursbijdrage voor het eerste jaar via een eenmalige handmatige overboeking plaats te vinden.
    Na aanlevering van een ingevuld incassomachtigingsformulier kan de contributie of donateursbijdrage voor de opvolgende jaren per automatische incasso plaatsvinden.

Ogenblik a.u.b. ...