U bent hier: Home › Evenement(en)

Evenementgegevens

Evenement: Toer- en puzzeltocht Hoorn e.o.

Naam Toer- en puzzeltocht Hoorn e.o.
Locatie West Friesland
Begindatum 09-09-2017 Einddatum 09-09-2017
Aanvang 13:00 Einde 20:00
Bijzonderheden Toer- en puzzeltocht West-Friesland, meet and greet BBQ bij Oranje Buiten
Meer info. Klik hier
Omschrijving

Op 09 september 2017

organiseert Volvo 850 Club Nederland een toer- en puzzeltocht in West Friesland en beslaat het mooie landelijke gebied binnen de West-Friese Omringdijk.

We starten bij de garage van Gebroeders Ditmar alwaar we getrakteerd worden op koffie, thee, limonade en koek en eindigen 's middags met een meet en greet met BBQ bij strandpaviljoen Oranje Buiten. Voor de winnaars zijn drie prijzen beschikbaar gesteld door Estate Services te Obdam.

Het evenement is bij uitzondering toegankelijk voor donateurs. Donateurs mogen, indien zij niet over een clubauto beschikken, met een 'vreemde' Volvo meerijden. Mocht de aanmelding op reguliere wijze niet lukken, dan kunnen donateurs die willen rijden zich aanmelden door een e-mail te sturen naar  o.v.v. 'Aanmelding Toertocht Hoorn'.

Aanvang: 13:00u
Adres: Gebroeders Ditmar, Zuiderkoggeweg 2c, 1607 MV Hem.

Advies: neem een gezellig iemand mee die kan navigeren en zorg voor een volle tank. De route is afhankelijk van eventuele stuurfoutjes tussen de 50-100 km lang en duurt ongeveer 2½ uur (details volgen).

Deelname aan de toertocht, meet en greet met onbeperkte BBQ en drie consumpties bedraagt EUR 25,- per persoon. Indien er mensen zijn die alleen aan de toertocht kunnen meedoen, stuur dan voor overleg een e-mail naar k.bosel@volvo850club.nl. Deelname is vanzelfsprekend voor eigen risico maar lijkt ons vooral erg leuk.

We hebben d'r zin an!, je komt toch ook? Tot 9 september! 

Vriendelijke groet en roffelze,

Namens de evenementencommissie,

Joost en KlaasOgenblik a.u.b. ...