U bent hier: Home › Evenement(en)

Evenementgegevens

Evenement: Kerstboommeeting 2017

Naam Kerstboommeeting 2017
Locatie IJsselstein (UT)
Begindatum 27-12-2017 Einddatum 27-12-2017
Aanvang 19:00 Einde 22:00
Bijzonderheden
Meer info. Klik hier
Omschrijving

De Kerstboommeeting is inmiddels een groot begrip onder Volvo liefhebbers. Dit jaar weer georganiseerd door de 850 Club. Gezelligheid onder de grootste Kerstboom van de wereld.

Het is een openbare meeting, niet alleen voorbehouden aan clubleden. We zijn te gast op de parking van de Bethelkerk te IJsselstein. Als dank voor het gebruik van het terrein is het gebruikelijk dat er een donatie wordt gedaan.
De Volvo 850 Club zal 2 euro doneren per aanmelding van clubleden aan de kerk. Eenieder is vrij om extra te doneren op de parking zelf. Er zal een collectebus op het terrein staan.

Ook is het leuk om wat versnaperingen of sfeer in te brengen. Van overgebleven Kerstbrood tot warme chocomel en blokken haardhout aan toe.
Op het 850 forum wordt bijgehouden wie wat meeneemt. We proberen het overzicht daar zo up-to-date mogelijk te houden zodat eenieder zelf kan inschatten wat hij/zij mee kan nemen. Het is overigens niet verplicht, het zorgt wel voor een stukje sfeer en gezelligheid.

Op de parkeerplaats zelf worden alleen Volvo's toegelaten. Andere merken kunnen tegenover het terrein een plekje zoeken. Hou de normale verkeersregels in acht op en om het terrein. 

Het verzoek aan clubleden: graag aanmelden wanneer je aanwezig bent.

Tot 27 december!

Parking Bethelkerk, Energieweg 2 IJsselstein (UT).

Bestuur & Commissies Volvo 850 Club NederlandOgenblik a.u.b. ...